Cautare

978 de rezultate pentru "com jani srl" (2.63 secunde)
Toata operatiunea poate fi citita pe avocatura.com. ... Prin intermediul a doua offshore-uri din Cipru (Potts Agri SRL) si Panama (Scottsdale Business Corporation), banii au intrat in conturile BCS Secure Investment SRL.
"PNL nu este un SRL, in schimb domnia-sa, Traian Basescu, patroneaza o coterie politica. Daca presedintele Basescu are anumite regrete politice, eu am si mai multe si mai mari...", a conchis Puiu Hasotti.
Conform declaratiei de interese, Mircia Gutau este actionar unic la SC CONTINENTE SRL Ramnicu Valcea. ... Din declaratia de interese reiese ca Nicolae Dicu este actionar la SC PRODITEX SA, HARINVEST SA si la SC EURO AS SRL.
Expertiza de evaluare a terenului pe care Primaria Craiova il vinde firmei Prima Medical SRL a dezmortit consiliul municipal, care s-a caznit in doua reprize sa stabileasca pretul de vanzare.
Cea mai mare parte a foloaselor necuvenite, in valoare de 28.323.451.309 lei vechi, provin insa din fondurile SC Eurografica SRL Bucuresti si au fost remise inculpatului Adrian Nastase de catre inculpatul Vasile Mihail Cristian, administratorul societatii mentionate.
Societatea Utilserv SRL a fost infiintata in urma cu cativa ani de Consiliul Local Eforie, asociatul unic al acestei intreprinderi fiind, de altfel, Consiliul Local Eforie.
in patru ani de zile, din sutele de firme de specialitate existente pe piata, "norocul" cadea doar pe cateva SRL-uri, mereu aceleasi.
Aceasta se va numi CARTO-DRUM SRL si va fi infiintata prin asocierea SC LDP cu Nicusor Cristian Ionascu, persoana fizica autorizata de Agentia Nationala de Publicitate Imobiliara sa efectueze lucrari de cadastru, persoana care va detine 1% din capitalul social al societatii.
Dupa studierea documentatiilor depuse de cele patru firme concurente, comisia de licitatie a desemnat-o castigatoare pe SC Ferat Construct SRL din Craiova, care s-a angajat sa finalizeze lucrarile in doua luni in schimbul a 24 de miliarde de lei.
O alta repriza in "meciul" dintre Manea si Constantinescu l-a reprezentat proiectul cu numarul 23, referitor la bugetul de venituri si cheltuieli al SC Domeniul Public si Privat Judetean SRL.
Talpes reclama guvernul "Patriciu SRL" Alti lideri politici vad in propunerea facuta de premierul Tariceanu o adevarata Apocalipsa a scenei politice din Romania.
In opinia liderului liberal, consilierii social-democrati ce formeaza majoritatea CJC au respins proiectul initiat de el fie pentru ca au dorit sa se razbune politic pe consilierii liberali minoritari care au votat impotriva atunci cand s-a supus la vot proiectul SRL-ului Consiliului Judetean destinat a executa lucrarile la dispensarele si caminele culturale din judet, fie din rea vointa, fie din dispret fata de cetatenii din Medgidia pentru care acea unitate spitaliceasca reprezinta un obiectiv de o necesitate vitala.
Power Marine SRL, cursa urmand a se desfasura in conformitate cu Legea Apelor 107/1996, astfel incat sa nu se produca efecte negative asupra lacului.
Sotia lui Mircea Geoana a obtinut, in 2007, suma de 100.000 de lei din dividendele de la firma Top Cont SRL, companie la care are o cota de participare de 80%.
Propunerea de cumparare a utilajului a fost facuta dupa ce firma EUFRAT SRL depusese deja o oferta de vânzare a buldozerului catre ROMSILVA.
Experienta Viorel Cristovici este consilier judetean la al doilea mandat si imbina aceasta activitate cu cea din cadrul SC Majestic Com SRL.
Primaria comunei Agigea incheia, in 2002, un contract de proiectare cu firma Irmaris Arhitectural SRL, in vederea realizarii unei piete agroalimentare. Contra sumei de 350 de milioane lei vechi (achitata in patru transe in perioada octombrie 2002-martie 2003), SC Irmaris Arhitectural SRL se obliga sa intocmeasca proiectul cu denumirea:
2009, "SC Agroterra SRL nu figureaza in evidentele Centrului Zonal Eforie ca abonat cu bransament sau racord la canalizare". Altfel spus, pensiunea ridicata pe numele SC Agroterra SRL foloseste pentru cele 20 de camere ale sale, bucatarie, dependinte etc apa pe care o fura de la RAJA, racordandu-se ilegal.
Liviu Glavan, cu sabia deasupra capului Raportul voturilor in consiliu s-a pastrat si in momentul in care a fost pusa in discutie demisia lui Liviu Glavan din fruntea societatii Pro Plant Prest Impex SRL, fosta directie de Protectie a Plantelor.
Masinile de transport public Bacriz vor disparea de pe traseele din Banie in cateva zile, mai exact din momentul in care Primaria Craiova va face dovada ca i-a comunicat firmei SC Fratii Bacriz SRL decizia. ... Acesta a precizat ca SC Fratii Bacriz SRL va ataca in instanta hotararea.
google-analytics.com